Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Marvels

Friss topikok

  • Daniel Jakab: sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/555416_4105699847863_1243162334_n.jpg (2013.02.12. 14:44) Detective Comics 871-881
  • MadKiraX: Köszi. Már rendeltem, egy másik helyről amazing spider-man t (big time tól kezdem)meg pár dc-s cím... (2012.07.18. 12:34) Váltás - Midtown Comics
  • mrskowalski: a Year One tényleg alapmű, ezt még nem olvastam, de gondolom, Geoff Johns is pénzért dolgozik :) (2012.07.17. 16:06) Batman - Earth One
  • mrskowalski: a borító mondjuk nagyon beteg (2012.07.16. 21:05) Revival
  • Invinciblepocok: @mrskowalski: Bevallom WW-ben nem vagyok nagy szakértő, pedig nagyon szimpatikus, és a jelenlegi s... (2012.07.15. 18:47) DC New 52 és a hullámok

Revival

2012.07.16. 17:20 Invinciblepocok

Gondoltam ideje lenne valami egyébről is írni, nem kizárólag szuperhősökről, ezért a múlt heti megjelenések közül ejtek pár szót a Revival című új Image-es sorozatról.

 

revival.jpg

 

Egyáltalán nem tudom még, hogy jó lesz-e vagy sem, de egyelőre az eddigi egy megjelent rész alapján érdekes is lehet majd. A képregény alkotója Tim Seeley, akit én bevallom egyáltalán nem ismerek, mert sem a G.I. Joe, sem a hack/slash sorozatok nem állnak hozzám közel, de ez egyáltalán nem gond.

Az alapsztoriról annyit, hogy egy wisconsini kisvárosban játszódik, ami nekem a Fargo című filmet juttatta egyből eszembe (bár az Minneapolis...), a folyamatos hóesés és hideg, meg persze a vidéki, kisvárosi hangulat miatt. De a városkában nem a hó a főattrakció, egy ideje ugyanis furcsa dolgok történnek a halottakkal. Feltámadnak. A legtöbbjük minden utóhatás nélkül (legalábbis egyelőre, gondolom), egyszerűen felkel a hullaházban és kisétál, majd mintha mi sem történt volna bemegy a munkahelyére dolgozni. Egyesek picit megváltoznak, az őrület jelei mutatkoznak rajtuk. A városban természetesen elkezd vizsgálódni a kormány, jön a karantén is, ahogy azt megszokhattuk, és persze belekeveredik a vallás is a dologba. A helyi rendőrségen pedig összehívnak egy kis csapatot, akik a feltámadásokkal kapcsolatba hozható bűnügyek kivizsgálására specializálódtak.

Szóval ez a kiindulópont. Nem mondom, hogy nagyon egyedi a dolog (mert nem az), és még tényleg nem tudom eldönteni jó lesz-e, de az első szám elég érdekes volt ahhoz, hogy elolvassam majd a következő számot is. Aztán majd meglátom.

Azt nagyon szeretném, hogy ne menjen el véletlenül sem a zombis, horror vonal felé, hanem a promószöveg szerinti "rural noir" legyen az irány. Akkor valószínűleg maradok arra a havi egy számra.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marvels.blog.hu/api/trackback/id/tr724660032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása